Elles Favourites

Favourites by Elles Nijkamp is een hoogwaardige en luxe handgemaakte kwastenset met maar liefst negen kwasten in een chique leren etui met een kwasten-guide die jou precies uitlegt welke kwast je voor wat moet gebruiken. De kleuren van de kwastharen helpen jou om het juiste soort poeder (licht of donker) met de juiste kwast toe te passen om zo die snelle ’10 minute make-up’ te realiseren in de ochtend. Om de kwasten schoon te houden zit er ook een doosje reinigingszeep bij. Het leren etui kun je ’s avonds als clutch gebruiken en past overdag makkelijk in jouw handtas. De kwasten hebben een handig formaat en je kunt ze daarom altijd makkelijk meenemen. Deze kwastenset is natuurlijk ook zeer geschikt om cadeau te geven of te krijgen.

 

Kwastenset Favourites

De grote kwastenset bestaat uit 9 hoogwaardige en luxe handgemaakte kwasten inclusief leren etui, kwasten-guide en reinigingszeep.

Prijs €199,-*


Kwastenset Favourites Klein

De kleine kwastenset bestaat uit 6 hoogwaardige en luxe handgemaakte kwasten (nummer 1,4,5,6,7 en 8) inclusief leren etui, kwasten-guide en reinigingszeep.

Prijs €179,-*

* excl. verzendkosten van €4,50 (Europa €13)