Privacy verklaring

Privacy verklaring

In deze privacyverklaring geven wij aan welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken met welk doel.  Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig door te lezen.

Privacy beleid Elles Nijkamp

Via de website bieden wij producten aan en verkopen deze. Daarbij verwerken wij privacy gevoelige informatie ook wel persoonsgegevens genoemd. Je hebt deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

We vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met deze persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij houden ons daarbij aan de bepalingen genoemd in  de privacy wetgeving.

Dit houdt onder andere in dat wij:

– duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen we via deze privacyverklaring.

– het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen die persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.

– je gegevens niet doorgeven aan derde partijen  tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te  kunnen leveren of wanneer we daar wettelijk toe zijn verplicht.

– je recht respecteren om je persoonsgegevens  op jouw aanvraag ter inzage te bieden , te corrigeren of te verwijderen.

Als je naar aanleiding van deze privacy verklaring contact met ons wilt opnemen dan kan dat via onderstaande contactgegevens:

 

Tel.       +31 6 54920020

Email     info@ellesnijkamp.nl

Post      Elles Nijkamp Energiestraat 47B, 1411 AS  NAARDEN

 

Persoonsgegevens

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je op onze website gebruikt kunnen wij de volgende persoonsgegevens van je verwerken:

– voor/ achternaam

– adresgegevens

– telefoonnummer

– emailadres

– IP adres

– accountgegevens

– iban

– informatie die je zelf invult in een open veld

– aankopen en retouren

– wishlist en shoppingbag inhoud

 

 Doeleinden

We verwerken bovenstaande gegevens voor de volgende doeleinden:

– om je de mogelijkheid te bieden items te bestellen op de website.

– om je bestelling te verwerken en je te informeren over het verloop ervan.

– om met je te communiceren door middel van email en of telefoon en/of post

– om je vragen te behandelen of een issue te behandelen via social media, email, per post of telefoon.

– om onze website en dienstverlening te verbeteren.

 

Verstrekking aan derden

We geven de door jou verstrekte gegevens alleen door aan derde partijen indien en voor zover dat noodzakelijk is voor de levering van je aankoop.

 

Beveiliging en bewaring

Wij hebben passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen we dat alleen daartoe bevoegde personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot gegevens is afgeschermd en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig worden gecontroleerd.

 

We bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. Dat wil zeggen dat de persoonsgegevens tot uiterlijk  3 jaar na het einde van het jaar waarin de gegevens door jou aan ons zijn verstrekt zullen worden bewaard.

 

Minderjarig

Als je 16 jaar of jonger bent mag je uitsluitend onder toezicht van je ouders of wettelijk vertegenwoordiger gebruik maken van onze website. Je gegevens  gebruiken we nooit  zonder toestemming  voor andere doeleinden. Om je persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen kun je contact met ons opnemen.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

We helpen je graag als je een vraag hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens,. Website: autoriteitpersoonsgegevens.nl